Дуа Липа е секси каубойка в новото си видео

Британската певица Дуа Липа (Dua Lipa) продължава да доминира на музикалната сцена с песните от суперуспешния си албум Future Nostalgia.

Изпълнителката направи премиера на нов видеоклип към парчето "Love Again", като едновременно с това представи и новия си сингъл "Cаn They Hear Us". Песента е част от саундтрака на игралния филм "Gully", който направи световната си премиера на 4 юни.

Dua Lipa пусна заглавното парче от албума си Future Nostalgia

Но да се върнем на авторските парчета на Дуа Липа от албума й "Future Nostalgia". С него певицата спечели "Грами" тази година за най-добър поп албум и доминира на наградите BRIT, където получи отличията за най-добър британски албум и  изпълнителка на годината.

Дуа Липа триумфира на наградите BRIT, виж най-добрите изпълнения на сцената

Последният видеоклип на Дуа Липа несъмнено пак ще разпали интереса към нея! Във видеото на "Love Again" виждаме певицата да се превъплъщава в сексапилна каубойка, която язди механичен бик, сякаш се е родила и израснала в ранчо в Дивия запад.  
 
Това е шестият сингъл от последния й албум и отново е в модерния диско стил, който се превърна в нещо като запазена марка на изпълнителката. Любопитното е, че в песента звучи разпознаваем музикален сампъл, който обаче не е от 80-те години, а от песента "My Woman", записана през далечната 1932 година. 

Свързани новини

Кои са най-богатите британци до 30 г.?

03.11.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Британката отива на съд

07.03.2022

Дуа Липа ще ни изненада

27.01.2022