Миро обяви концерт - промоция на новия си албум "Мироглед" в София

Осем месеца след напълно разпродадената премиера на концерта "Мироглед" в Античен театър Пловдив, Миро ще сподели магията на новия си албум и с публиката в София. Мястото на срещата е Joy Station, а датата е 15 май.
 
"Благодаря за възможността да представим „Мироглед“ на тази изключителна сцена, която по нищо не отстъпва на световните като технически параметри. Феновете вече задават въпроси, вълнуват се за тази наша среща. Хубавото в случая предвид пандемичната ситуация е, че Joy Station разполага с мащаб, пространството в клуба позволява да съберем максимален брой хора и да се забавляваме напълно безопасно заедно, при всички взети мерки.“, казва Миро.  

Миро за новия си хит "Дъждът" и втория му студиен албум

Емоционалният заряд на шоуто артистът ще изнесе с група SoulBmoll и специални гости, които ще останат изненада за публиката до последния момент. „Мироглед“ е записван в продължение на три години с вдъхновение от различни точки на планетата - Корфу, България, Англия и дори Северния полярен кръг. С медитативни, изповедни мелодии като „Печат от моята душа“, „Огън“ и „Очите“, албумът е подходящ саундтрак за всеки, който иска да потегли на  пътешествие към себе си.
 
„Шест от 13-те песни са на различни честоти – записвани са на 432 херца, така наречената божествена честота, която доказано ни кара да се чувстваме по-спокойни. Това са „Луди“, „Дъвки“, „Очите“... Открийте останалите сами.“, разказва с усмивка Миро. „Сам“ и „Нямаш време“ той посвещава на любимата жена – съпругата му Ели, чиито бизнес в Лондон често ги разделя, но не разклаща чувството им за принадлежност един към друг.
 
 
Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. Билетите за събитието са в търговската мрежа. 

Свързани новини

Ново от Миро

20.03.2024

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро събра хитовете си в албум

28.04.2023