The Offspring и новата реалност в новото им видео "Let The Bad Times Roll"

The Offspring представиха новото видео към първия сингъл от предстоящия им албум "Let The Вad Times Roll", който ще излезе на 16 април.

Това ще бъде първият албум на американската пънк-рок банда от 10 години. Видеото към едноименното парче е вдъхновено от новата реалност, в която светът живее през последната година. 

Клипът разказва за ефектите от заключването на хората по домовете им заради пандемията, изолацията и скуката, последвани от усещането, че губим здравия си разум, докато паниката не ни завладее напълно. 

Ако това описание ви звучи прекалено драматично, гледайте клипа, той определено е забавен, защото вижда нещата от абсурдната им страна, което в даден момент е спасението, от което всички имаме нужда. 

Offspring също имат за какво да са разочаровани, тъй като и на тях пандемията обърка плановете. Групата е завършила албума си още в началото на 2020 г., но заради рестрикциите са били принудени да изместят представянето му с цяла година. Също така, турнетата, които традиционно съпътстват премиерите на новите албуми на музикантите остават под въпрос и през настоящата година.

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

19.04.2021

The Offspring се завръща с нов албум

26.02.2021