Фестивалът в Гластънбъри ще излъчи 5-часово грандиозно шоу

Най-големият музикален фестивал в Гластънбъри, Англия, ще се излъчи на живо в зрелищно събитие през месец май!
 
Организаторите взеха решение да пуснат международен лайвстрийм на 22 май, събота. Така за пръви път в историята на събитието феновете, независимо къде се намират, ще имат възможността да го преживеят заедно.
 
Концертите са заснети на обичайното място, на което се провежда фестивала, а кадрите ще предоставят на феновете и множеството природни гледки. Събитието се радва и на широка гама изпълнители, сред които Coldplay, Деймън Олбърн, Haim, Idles, Джорджа Смит, Майкъл Киуанука, и др. Ще има още много необявени изненадващи пърформанси.
 
"За нас е огромно удоволствие да обявим нашия първи онлайн лайвстрийм, след две отложени издания. На него ще представим програма на живо, снимана в Worthy Farm на забележителни локации като Pyramid Field и от Stone Circle, като това от Stone Circle се случва за първи път. Това ще е непрекъснато изпълнение на артисти, които ни подкрепиха много силно като се съгласиха да станат част от това шоу. To ще покаже фермата в светлина, в която не сте я виждали никога преди. Надяваме се, че по този начин ще можем да внесем малко Glastonbury във вашите домове и за една-единствена вечер хората по цялото земно кълбо ще могат да се присъединят към нас за тази обиколка на фермата!", споделят организаторите. 
 
 
Новаторската петчасова фестивална програма ще бъде представена с включвания на специални гости, които ще влязат в ролята на водещи. Шоуто има за цел да окаже подкрепа на трите основни партньора на Гластънбъри, което да даде възможност за завръщането на фестивала през 2022 г. Онлайн събитието ще бъде достъпно само срещу закупен билет и ще се излъчва в неговата цялост в четири отделни часови зони на шахматен принцип – за Великобритания, Европа, Африка и Близкия Изток, Северна Америка и Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Азия.
 
Началният час на излъчването за България ще бъде в 21.00 часа на 22 май, събота. Билетите вече са в продажба на цена от 23 евро и можете да вземете своя на: bit.ly/GlastonburyLivestreamBulgaria 

Свързани новини

"Гластънбъри 2023" отвори врати

21.06.2023

Даяна Рос - хедлайнер на Гластънбъри

10.11.2021

Мария Бакалова на червения килим в Кан

04.06.2021

Младежки джаз фест в София през юни

03.06.2021

Sofia Summer Fest цяло лято в столицата

31.05.2021