И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив

Един месец остава до най-големия франкофонски фестивал в света - Франкофоли се завръща тази година у нас, в Пловдив на Гребната база на 16 и 17 юни.
 
Миро е първият обявен български артист, който ще стане част от събитието. Той ще излезе на сцената на Франкофоли на Гребния канал в програмата на 17 юни, във втория ден на фестивала, заедно с Gente De Zonа, Gims, Shouse и La Caravane Passe. 2023 е силна година за бг изпълнителя, който издаде първия си сборен албум 46 - озаглавен с годините, които певецът навърши, започвайки да събира песните в него.  
 
Миро издаде, че на сцената на Франкофоли планира да изпълни всички любими песни от best оf aлбума си, сред които "Някога преди", "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Сувенир", "Върха на планината", "Гълъбо", "Печат от моята душа", "Очите", "Повече" с ALMA и "Отначало"  и няма търпение да ги сподели с публиката в Пловдив. 
 
Припомняме, че на 16 юни, в първия ден на най-престижната сцена на единствения български фестивал с френски шик и стабилни традиции, ще видим Имани, LP, Bon Entendeur и Елена Папаризо. 
 
Промоционалните билети за тазгодишното бляскаво издание на Франкофоли в Пловдив свършиха и от днес билетите са с нови цени в мрежата на EVENTIM, в ЕPAYGO и на касите на EasyPay в цялата страна.
 
Поради засиления интерес от много съседни държави от миналата седмица билети за Франкофоли се продават и няколко европейски сайта в Гърция, Румъния и Хърватска: Viva.hr; Viva.gr; Vivabilet.ro

Свързани новини

Регетон майсторите за първи път у нас

03.04.2023

Франкофоли обяви първи имена от афиша

14.03.2023