Майли Сайръс е щастлива с барабаниста Макс Морандо

Рядко виждаме Майли Сайръс и гаджето й  Макс Морандо заедно на публични събития. 

Наскоро обаче знаменитостите бяха гости на модното ревю есен-зима на Versace в Холивуд, което даде повод на светските издания, да ни припомнят кой е Морандо. Въпреки че двамата избягват звездната публичност, са щастливи заедно от около година и половина, което за холивудските стандарти е една много сериозна връзка.

Източник на E! News разказва пред изданието, че Макс и Майли са много влюбени,  държат се за ръце и се гушкат без притеснения дори на публични места.
 
Майли Сайръс с ново гадже

24-годишният Макс Морандо също е музикант – той е барабанист и свири в различни банди. Той е с шест години по-млад от Майли, която навърши 30 години, но пък никога не е била в по-добра форма. Преди дни певицата пусна осмия си студиен албум "Endless Summer Vacation", който е на път да стане първият номер едно албум на звездата от близо 10 години насам.

Музикалната колекция беше анонсирана с мега-хита "Flowers", който в момента е в деветата си поредна седмица под номер едно в официалната класация за сингли на Острова. Задено с премиерата на албума, Майли представи видеото на втория сингъл от албума - "River". Песента отново се отличава с характерното осемедестарско звучене, което се превърна в запазената марка на певицата.

Свързани новини

След редица презаписвания, хитът е готов

01.03.2024

"Глобален сингъл" за 2023 г. е ...

28.02.2024

Майли Сайръс готви нещо ново

26.02.2024

Top of the Tops

03.01.2024

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023