DARA става "Богиня" в новото си парче

В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето ѝ "Mr. Rover". K-поп обществото скандира името ѝ във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. 
 
Едновременно с това, DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.
 
 
Днес, 17 март, е и премиерата на новия проект на изпълнителката, озаглавен с намигване "Богиня". Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на "Вирджиния Рекърдс", като негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Кристиан Пистол (Mr. Gun), който работи активно с Крис Тарчеа (Monoir).
 
"Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни, създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват," споделя DARA. Видеото на парчето е режисирано от Виктор Антонов-Рик. 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023