Тейлър Суифт пусна четири нови песни в полунощ

Тейлър Суифт представи четири нови песни, за да отбележи началото на турнето си The Eras Tour.
 
Пускайки по-рано новината в Instagram, Тейлър разкри, че песните не са били издавани досега, въпреки че някои от тях са записани преди години.
 
Заглавията са "Eyes Open", "Safe & Sound" с участието на Джой Уилямс и Джон Пол Уайт, "If This Was A Movie" и "All The Girls You Loved Before".
 
Любопитно е, че "Eyes Open" и Safe & Sound са парчета, които Тейлър е записала за саундтрака на първия филм от "Игрите на глада" (2012 г.) Safe & Sound" първоначално е дует с дуото The Civil Wars. Групата се разпадна, но Тейлър ги е събрала отново, за да презапишат песента. 

"If This Was A Movie" е взета от луксозното издание на третото LP на Тейлър - Speak Now, докато "All The Girls You Loved Before" е песен, която не е била официално издавана досега. Смята се, че е взета от звукозаписните сесии на Lover. 

 
Първото голямо турне на Тейлър от 2017 г. насам - The Eras Tour за първи път ще обхване цялата дискография на певицата, от едноименния й дебют до миналогодишния блокбъстър Midnights.
 
Турнето започва от Глендейл, Аризона на 17 март, заради което градът даже беше преименуван на Суифт сити. Преди звездата на сцената ще излязат Paramore и GAYLE.
 
Американски град си смени името на Тейлър Суифт
 
Що се отнася до дългоочаквания сетлист на турнето, той все още се пази в тайна. 
 

Свързани новини

Ново 20

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Нова песен, нов албум

06.03.2024