Тейлър Суифт и Лени Кравиц блеснаха на церемонията на iHeard Radio

Певците Тейлър Суифт и Хари Стайлс спечелиха отличията на музикалните награди на iHeard Radio.

Суифт спечели приза за песен на годината за "Anti-Hero" и освен това беше почетена с наградата "Новатор",  присъждана на артист, който през цялата си кариера е оказвал влияние върху световната поп култура. Звездата Лени Кравиц специално подчерта този факт с обща снимка в Instagram. Той написа "ти си семейство" за певицата. Лени беше и водещ на церемонията и направи специален концерт с най-големите си хитове "American Woman", "Fly Away" и "Are You Gonna Go My Way".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lenny Kravitz (@lennykravitz)

 

Сред предишните носители на приза "Новатор" са U2, Фарел Уилямс, Джъстин Тимбърлейк, Алиша Кийс, Бруно Марс.

Хари Стайлс беше обявен за изпълнител на годината. Певецът не присъства на наградната церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис, защото се намира в Япония, но благодари за оказаната му чест в предварително записано видео.

Хванаха Хари Стайлс да се целува с Емили Ратайковски

Рапърката Доджа Кет беше обявена за най-слушан изпълнител. Миналата година песните й са слушани 3,6 милиарда пъти по радиото и в стрийминг платформите. 

Певицата Пинк откри шоуто с изпълнение на парчето "Trustfall". По-късно тя беше почетена с наградата "Икона" - признание за нейното влияние върху поп културата, дълголетие, актуалност и лоялна фенска армия по целия свят. 

Пат Бенатар и Нийл Джиралдо отдадоха почит към Пинк, изпълнявайки хита й "Just Like a Pill." Кели Кларксън, която й връчи наградата, изпя парчето й "Just Give Me a Reason". 

Беки Джи и Карол Джи спечелиха отличието за латино поп/регетон песен на годината за "MAMIII". В категорията за кънтри песен на годината трофея получи Коул Суиндъл за  "She Had Me At Heads", съобщава БТА. 

Сред останалите призьори на наградите се наредиха Сам Смит и Ким Петрас с "Unholy" (най-добро сътрудничество), Фючър, Дрейк и Темс (рап песен на годината за "WAIT FOR U"), Imagine Dragons (най-добър дует/група на годината), Морган Уолън (кънтри изпълнител на годината), Papa Roach (рок изпълнител на годината), Давид Гета и Биби Рекса (денс парче на годината за "I'm Good (Blue)"), Анабел Ингланд (денс изпълнител на годината). 

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Ново 20

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024