Diablo Swing Orchestra с концерт наесен в София

Концертът на Diablo Swing Orchestra ще се състои в събота на 16 септември 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. 
 
Последният им албум, озаглавен Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole, беше посрещнат със суперлативи и превъзходни отзиви. В момента групата завършва турне, включващо разпродадени клубни концерти в Холандия, Франция и Обединеното кралство. Предстоят фестивални участия, а в края на лятото ще ги посрещнем и на Балканите.
 
Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.
 
Цените на билетите са 40лв. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 45 лева. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба. 
 
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период. BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Свързани новини