Кейти Пери обеща на Орландо Блум трезвеност за три месеца

Уикендите на Кейти Пери вече изглеждат малко по-различни от тези, за които пее в "Last Friday Night".
 
По време на скорошно участие в Ню Йорк певицата отказа предлаганите коктейли, разкривайки, че в момента се опитва да спазва тримесечен пакт за трезвеност, който е сключила с годеника си Орландо Блум. "От пет седмици насам съм трезва...", заяви тя по време на събитието, цитирана от life.dir.bg. "Сключих споразумение с партньора си и искам да се откажа (от алкохола)", добави тя, като шеговито се престори, че плаче.
 
А когато журито от "American Idol" Люк Брайън, който също присъстваше на събитието заедно с Лионел Ричи, попита изпълнителката на "Firework" дали ще наруши обещанието си към Блум, тя отговори категорично: "Не! Не мога да се откажа. Дала съм обещание. Три месеца."
 
За щастие на Пери не ѝ се наложи да се въздържа напълно на събитието. Билборд съобщава се, че барът е бил зареден с нейната собствена линия безалкохолни аперитиви De Soi. "Определено не мога да пия като през 20-те си години", каза тя в интервю, когато стартира компанията миналата година. "В делничен ден, ако изпия няколко [алкохолни напитки], това ще ме извади от играта за следващите дни."
 
"Обичам да имам самоконтрол през делниците, а след това да вечерям с приятели през уикендите", продължава Пери, която има и двегодишна дъщеря с Блум. "Но наистина става дума за баланс."

Свързани новини

Радост за феновете на Кейти Пери

05.01.2024

Първа публична поява за Дейзи Доув

07.11.2023

Пореден артист продава правата си

20.09.2023

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021