ALMA с премиера на първи мини албум и ново музикално видео

След успеха на колаборациите си с Миро ("Повече") и с гръцкия продуцент и диджей Coyot ("Scared"), ALMA представя първи мини албум, озаглавен "Dark Side Of The Moon"
 
Появата на музикалната колекция изпълнителката празнува с премиерата на видеото към едноименния фокус трак на EP-то - "Dark Side Of The Moon". 
 
 
Със своето R&B и Soul звучене "Dark Side Of The Moon" разкрива още една страна от многопластовата артистичност на певицата. ALMA пише музиката и текста на парчето съвместно с един от най-успешните музикални продуценти на корейски поп JinbyJin и шведската певица и артист Moa "Cazzi Opeia" Carlebecker, която е сред авторите на песента, с която тази година Loreen ще представи Швеция на Евровизия. "Dark Side Of The Moon" е едно от заглавията, които се раждат по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас - Sofia Songwriting Camp.
 
"Dark Side Of The Moon е разказ за моментите, в които ми се иска да избягам от този свят, който често ми се струва агресивен, повърхностен и объркан," споделя ALMA.
 
Освен с аудио премиера, парчето излиза и с официално музикално видео, реализирано от творческото дуо The Trackers, Тодор Саботинов и Иван Димитров-Torexa. 
 
Дебютният мини албум на ALMA включва още три чисто нови парчета "Paralyzed", "Voodoo Doll" и "Burning", на които съавтори са Kay Be, Павел Николов и Jonathan Shanes и които скоро предстои да излязат с официални видеа.
 
За сюжета на колекцията изпълнителката разказва: "Всяка песен в EP-то изобразява различен етап от вътрешната ми битка за себепознание и приемане. Когато не се вписваш в дадена среда, започваш да се съмняваш в себе си и качествата си. Единственият начин да се справиш с тези мисли, е да наблюдаваш и анализираш действията си в контекста на социалната обстановка. Всичко е свързано с това да спреш разрушителните си навици и да се обичаш такъв, какъвто си".

Свързани новини

Неочаквана комбинация

17.05.2024

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от ALMA

27.10.2023

ALMA с нов сингъл и видео

29.09.2023

Видеото излезе днес

30.06.2023