Графа и Бербатов с партньорство за концерта на стадион "Васил Левски"

Влади Ампов и Димитър Бербатов обявиха партньорството си със символична размяна на футболни фланелки. 
 
Пет лева от всеки продаден билет за концерта на НС "Васил Левски" на 30 септември тази година ще подпомогнат таланта на децата на фондация "Димитър Бербатов", която празнува петнайстата си годишнина.
 
"Музикалният ми път започна, когато бях на десет, а оттогава минаха 35 години. Днес нямаше да сме тук заедно, ако по пътя си не бях срещнал подкрепата на хора, които вярват в таланта и  споделят мечтите ми", сподели Графа и продължи: "За мен е удоволствие да поканя до мен Димитър Бербатов и да обявя партньорството ни с фондацията му за подкрепа на талантливите и успешни деца на България."
 
"Когато правим добро и подкрепяме таланта, нормално е в един момент да обединим сили с други добри хора, които правят същото, и то със стил", с тези думи Димитър Бербатов се присъедини към Графа. "Надявам се да повлечем крак и да се случва все по-често – да си подаваме ръка в името на едно по-светло бъдеще за талантливите деца на България. Затова сме изключително благодарни, че част от приходите от концерта, който Влади ще изнесе на стадион "Васил Левски" ще бъдат вложени в развитието на децата от фондацията.", завърши Бербатов.
 
Усмивки предизвика символичната размяна на футболни фланелки. Графа подари на Бербатов тениската, с която е облечен на плаката за предстоящия концерт. Голмайстор №1 на националния ни отбор връчи на Графа фланелка с неговия №9.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023