Миро празнува "46" с напълно разпродаден концерт в София

Миро е един от любимите български изпълнители, създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха. 
 
Ето че певецът прави един истински подарък на своите фенове - сборният албум "46", включващ най-големите му хитове. Като тръгнем от "Някога преди" – първото му самостоятелно парче след "Каризма“, минем през "Губя контрол, когато“, "Август е Септември", "Убиваме с любов", "Гълъбо", "Печат от моята душа", "Очите", "Сувенир", "Върха на планината" и стигнем до "Повече" - дуетът му с ALMA, който стана любим на милиони българи, Миро може да се похвали само с песни – съкровища. 

 
"46" включва и един нов трак - "Отначало", който ще излезе с видео през май.
 
"Благодаря ви, че сте с мен! С "46" прегръщам и освобождавам миналото и започвам отначало. Този албум е благодарност за всичко, което е било и всичко, което предстои", споделя Миро.
 
Феновете на музиканта ще чуят песните на живо на напълно разпродаден премиерен концерт в столицата. Шоуто ще бъде в Pirotska 5 Event Center тази вечер. На сцената с Миро ще бъдат страхотните музиканти от SoulBMoll, а водещи на събитието ще са Ники Кънчев и Атанас Стоянов.

Свързани новини

Ново от Миро

20.03.2024

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022