Хари Стайлс представи трогателния видеоклип на "Satellite"

Щурият и истински любимец на феновете - Хари Стайлс представи новия видеоклип към парчето "Satellite".
 
Клипът пристига едва дни след като чаровника обяви, че "Satellite" ще бъде четвъртият сингъл от супер успешния му албум Harry’s House, който му донесе "Грами" и още куп други награди. 
 
Сингълът е четвъртият с официално музикално видео, заедно с "Late Night Talking", "Music For a Sushi Restaurant" и оглавяващият класацията "As It Was", който беше #1 в класацията Billboard Hot 100 в продължение на цели 15 седмици!
 
Клипът ни показва перспективата на робот, подобен на Wall-E, който работи като автоматична прахосмукачка зад кулисите на един от концертите на музиканта. Виждаме го да почиства подовете на зелена стая, докато изпълнителят излиза да пее на сцената. В търсене на приключения, малкият робот напуска арената и започва да изследва света, като в края на видеото отново се събира с Хари, за да гледат звездите заедно.

Изпълнителят на "Watermelon Sugar" в момента се подготвя за европейската част от турнето си Love on Tour, което продължава от септември 2021 г. и се очаква да приключи след почти две години този юли.

Свързани новини

Кои са най-богатите британци до 30 г.?

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023

Удариха Хари Стайлс по време на концерт

10.07.2023

Хари Стайлс иска да играе сериозни роли

05.04.2023