Maroon 5 се завърнаха с лиричната песен "Middle Ground"

Maroon 5 пуснаха първия си нов сингъл от повече от две години, озаглавен "Middle Ground".
 
Красивата песен с акустична китара обединява посланията за човешката крехкост и любовта, като се връща към мелодичното звучене на дебютния албум на групата от 2002 г. Songs About Jane.

 
На 23-ти май,  Maroon 5 ще се качат на сцената на The Voice  по време на финалния епизод на сезона на шоуто за първото си изпълнение на живо на "Middle Ground". Парчето ще бъде представено на публиката заедно с официалния видеоклип. Феновете на предаването определено не са забравили дните на Адам Лавин като един от четиримата треньори - роля, която той изпълняваше от първия сезон на The Voice през 2011 г. до 2019 г.
 
Наскоро Maroon 5 приключиха първата серия от концерти, с които откриха резиденцията си в Лас Вегас, M5LV. Бандата обаче няма почивка - калифорнийците тръгват обиколка из Европа и Великобритания с турнето си по повод последния им албум JORDI. Maroon 5 ще прекарат почти месец в Европа, започвайки с шоу в красивата столица на Португалия, Лисабон, на 13 юни. По време на тура бандата ще зарадва тълпите от фенове с изпълнения на фестивалите Prague Rocks, Tinderbox в Дания и Main Square Festival във Франция, преди да триумфира в лондонската арена O2.
 
Maroon 5 се открояват не само като един от най-устойчивите изпълнители в поп музиката, но и като една от най-влиятелните банди на 21-ви век. От издаването на прочутия си дебютен албум Songs About Jane до днес групата от Лос Анджелис има три награди "Грами", над 20 милиарда стрийма в Spotify. Те са първият артист, достигнал над 3 милиарда гледания на музикален видеоклип в YouTube. В началото на 2023 г. "Moves Like Jagger" бе обявена за най-изтегляната песен за всички времена.

Свързани новини

Maroon 5 с нов видеоклип

25.05.2023

Вокалът попадна на измамник

28.02.2023

Адам Левин в гореща латино колаборация

25.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Maroon 5 - "Lost"

15.06.2021