Това лято Остава излиза на откритите концертни сцени в Бургас, Русе и Пловдив

Група Остава обяви три дати от турнето си, което започва на 1 юли в Летния театър - Бургас, следват Лятно кино Орфей – Пловдив и Летен театър – Русе, съответно на 16 и 17 септември. 
 
След препълнения и суперуспешен юбилеен концерт на Остава на голямата сцена на Зала 1 на НДК миналата есен, музикантите ни ще пренесат рокендрола и емоциите на откритите сцени в цялата страна.
 
Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетание със характерния глас на вокалиста Свилен Ноев ѝ гарантира водеща роля в музикалния живот в страната. Остава е единствената българска група, повлияна при създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30 години не си дава почивка и продължава да създава музика. 
 
В сетлиста на концертите това лято са включени задължителните "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,"Бесен" "Внимание" и други емблематичните хитове, създавени от "Остава" през годините. Свежа глътка въздух идва от албума "Кислород", който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като "Сателит", "Мама", "Помощ", "Саботаж" и "Клише".
 
Билетите за турнето на Остава вече са в продажба в мрежата на Еventim, където съвсем скоро ще са налични пропуски за клубните им концерти във Варна – 4 август (Ментол) и София – 30 август (Маймунарника). 
 

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Ясна е и подгряващата група

23.08.2023

Остава с нов клип

28.02.2023