Джони Деп контузи глезен, групата му отмени концерти в САЩ

Култовото трио Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери, по-познато като рок бандата The Hollywood Vampires отмени три свои концерта на американска територия, след като актьорът в групата си нарани глезена. Джони Деп има нужда от (надяваме се) малко време да се възстанови. 
 
На този етап са отменени единствено концертите днес, утре и на 1 юни, съответно в Бостън, Манчестър и Бетел. Надяваме се, че тази неприятна новина по никакъв начин няма да се отрази на шоуто, което групата предстои да изнесе в България на 12 юни. Все пак датата е близо във времето и стискаме палци всичко до тогава да е наред.
От групата дадоха следната информация: "Джони претърпя болезнена контузия на глезена, след последните концерти и бе посъветван от лекарите да не пътува. Той е съкрушен от този развой на събитията, но гледа напред и ще се отдаде на почивка, така че четиримата вампири да са в стихията си за предстоящото има европейско турне."
 
Трите отменени концерта получиха нови дати в края на юли месец в САЩ. Наистина се надяваме всичко за концертите в Европа да е наред. Дали това е така ще разберем още на 8 юни, когато музикантите би следвало да свирят в нашата северна съседка Румъния.

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Джони Деп на портокалов джин у нас

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022

Идват "Карибски пирати 6" с Джони Деп

24.11.2022