Джеймс Артър се завръща със забележителния сингъл "A Year Ago"

Английският певец и автор на текстове Джеймс Артър се завръща със зашеметяващата си нова песен "A Year Ago". 
 
Парчето е написано в съавторство с Стив Соломон, с когото Артър работи и върху наскоро получилата диамантен сертификат и най-стриймваната песен за 2016 - "Say You Won't Let Go".
 
Започващa с акустична китара, вълнуващи синтезатори и барабанен ритъм, в интимната песен с омагьосващ вокал се пее за липсата на бивш партньор и за болката от загубата. В текста, написан в Лос Анджелис, си личи интензивната, разтърсваща емоция, която е преживял изпълнителят. 
 
 
"Всъщност, в "A Year Ago" не става въпрос за конкретна връзка, а за поредица от такива. Преминах през доста болка и се докоснах до различни периоди от живота си. Измина една година и все още искам да се върна назад към едно време, което вече не съществува, време, в което всичко беше наред", споделя Артър. 
 
Роденият в Мидълзбро певец е най-успешният победител в X Factor за всички времена - има 4 Топ 10 албума, като Back From The Edge (2016) заема първо място, а през кариерата си е сътрудничил с имена като Ан-Мари, Sigala, Rudimental, Marshmallow и други.
 
Той също така може да се похвали с някои от най-впечатляващите стрийминг статистики, с повече от 1 милиард слушания само в Обединеното кралство. 

Свързани новини

Джеймс Артър с нов албум

30.01.2024

Певецът разглежда токсичните връзки

17.01.2024

Джеймс Артър с нов сингъл

22.08.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022