Михаела Филева показа видеото към новия си сингъл "По навик"

Михаела Филева разкрива още от неизчерпаемия си талант в новия си трак "По навик". 
 
Мелодията и рътъмът влизат под кожата още при първото слушане, а красивата Михаела има водеща роля в чувственото вокално изпълнение и зашеметяващите танцови хореографии на Радостина Точева.
 
 
Песента "По навик" е един от тринайсетте трака, написани от международен екип на songwriting camp, организиран от лейбъла Монте Мюзик в края на април тази години. Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври. 
 
Към момента от Монте не издават повече подробности за процеса на работа по време на лагера, но споделят, че всички създадени произведения са с огромен хитов потенциал. Търпение трябва да запазим до септември, когато в седем поредни епизода, разпространени в социалните мрежи, ще се запознаем как са създадени песните от предстоящия пети албум на Михаела Филева.
 
За написването на песента "По навик" към Михаела се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Талантливата ни певица е автор на текста на български. Тя участва и в създаването на голяма част от песните от предстоящия албум.
 
През това лято можем да срещнем Михаела на концерти на откритите клубни сцени в страната, а на 20 октомври ѝ предстои концерт-премиера на новия албум в клуб "Пиротска 5". Билети ще бъдат пуснати в продажба близките дни.

Свързани новини

Ново от Михаела Филева

14.06.2024

Ново от Михаела Филева

10.06.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023