Трио VIVA вдига градуса на настроението в нов клип

"Дива река" е най-новото музикално видео на трио VIVA. Трите момичета пренасят пред камерата цялата позитивна енергия, чувство за хумор и забавление, с които са изпълнени техните взаимоотношения. Всичко това се случва в стилизирана среда с компютърни графики и анимация.
 
Стайлингът на момичетата и дигиталните изображения са интерпретация на естетиката на една от най-креативните декади в историята на музиката от 70-те години, както и на поп-арта от 60-те. "Дива река" е много динамична и е една от най-обичаните песни на VIVA. Автор на музиката и текста е Славчо Николов от Б.Т.Р.
 
 
Аранжиментът е на Славчо Николов и Алекс Нушев. Режисьор на видеото е Силвестър Силвестров, оператор - Калоян Божилов. Компютърната анимация е дело на художника Янко Иванов, а хореографията - на Реми Тоин. 
 
Паралелно със звукозаписната дейност, успешните изпитни сесии в университетите, VIVA са с активна концертна дейност. Триото осъществява самостоятелни концерти на големи и клубни сцени, благотворителни участия, съвместни концерти с техните ментори и приятели Б.Т.Р. Предстоящите концерти на VIVA са: 10 юни, самостоятелен клубен концерт в Брюксел, 17 юни на празника на град Павликени и ще се качат на една сцена със C-Block.
 
На 1 юли ще посрещнат July Morning на брега на Дунав в Тутракан с Б.Т.Р. и Джони Джиоели. В разнообразния им репертоар са включени 7-те им авторски песни, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения и интерпретации.

Свързани новини

Трио VIVA с нова песен

18.11.2022

VIVALDIANNO идва този уикенд

15.03.2017

Terezie Kovalová идва с VIVALDIANNO

25.01.2017

Техника от цял свят за VIVALDIANNO

09.01.2017

3D концерт на Вивалди идва у нас

26.10.2016