Супермоделът Terezie Kovalová идва с 3D спектакъла VIVALDIANNO

Една от най-горещите звезди в Чехия, еднакво успешен супермодел и виртуозен инструменталист, неустоимата Terezie Kovalová ще бъде голямата изненада за родните фенове по време на впечатляващия 3D концерт VIVALDIANNO. На 19 март публиката в Арена Армеец ще се докосне до историята на гениалния Антонио Вивалди под звуците на виолончелото на изключително атрактивната дама. 

Ослепително красивата и също толкова талантлива Terezie Kovalová добива все по-голяма популярност и в световен мащаб. Рекламно лице на световноизвестни брандове като Mango, популярната челистка стартира музикалната си кариера едва на 11-годишна възраст. На 14 вече взима участие в редица класически концерти, а присъствието й на сцената и виртуозните умения й печелят редица престижни отличия.  
 
Русото изкушение има и завидни гласови данни, които съчетава с уменията си на виолончелото в интересни и алтернативни проекти, като групата Calm Season и формацията Vladivojna La Chia. Terezie Kovalová се присъединява към зрелищния спектакъл VIVALDIANNO веднага след като получава покана от създателя на шоуто Майкъл Дворжак.
 
На 19 март публиката в Арена Армеец ще се потопи в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Антонио Вивалди под звуците на виртуозен оркестър. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от Eventim.

Свързани новини

VIVALDIANNO идва този уикенд

15.03.2017

Техника от цял свят за VIVALDIANNO

09.01.2017

3D концерт на Вивалди идва у нас

26.10.2016