Техника от цял свят пристига у нас за грандиозния 3D спектакъл VIVALDIANNO

Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват родните фенове по време на зашеметяващия 3D концерт VIVALDIANNО. Повече от 10 тира с техника от цял свят пристигат в столицата за въздействащия спектакъл, който на 19 март ще завладее публиката в Арена Армеец с модерна интерпретация на необикновената история на Антонио Вивалди. 
 
 
По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на гениалния композитор под звуците на виртуозния оркестър.
 
 
В допълнение към впечатляващите ефекти, спектакълът VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо музикално пътешествие и със спиращо дъха светлинно шоу. Визуалната концепция в мащабната продукция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор. Автори на 3D концерта са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.
 
 
VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец на 19 март. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Свързани новини

VIVALDIANNO идва този уикенд

15.03.2017

Terezie Kovalová идва с VIVALDIANNO

25.01.2017

3D концерт на Вивалди идва у нас

26.10.2016