Идва "Нощ на звездите" на Енчо Керязов

Зала "Арена Армеец“ на 25 февруари, 2017 г., 19.00 ч
 
Идва шестото награждаване на талантливите български деца и в тяхна чест е новият, шести изключителен спектакъл "Нощ на звездите“!
 
По време на тази шеста церемония-спектакъл зрителите ще се възхищават и ще засвидетелстват уважение към българските деца, отличници от световни олимпиади, конкурси и състезания, заради които светът пише шестица на България.
 
В "Нощ на звездите“ ще се почувствате като великия Исак Нютон, който наблюдавал звездите и открил Закона за гравитацията – вие ще го преоткриете като наблюдавате невероятни и невиждани досега в България изпълнения на звездни артисти, които с безгранично вдъхновение създават нови правила в прилагането на природните закони.
 
По време на шестата звездна нощ ще покажат изкуството си шестима призьори от Фестивала на цирковото изкуство в Монте Карло; шест екстремни спортисти ще демонстрират главозамайващи изпълнения, които не се подчиняват на Закона за гравитацията, а на арената ще гравитират шейшест и шест музиканти и още поне толкова феерично красиви класически балерини.
 
За шест години инициативата на Фондация "Енчо Керязов" печели все повече привърженици и се радва на растящ авторитет. Аргументите в подкрепа на това твърдение са: участието на световните имена, участващи в спектакъла; високият ранг на хора, които уважаващи с подкрепата и присъствието си; големият положителен медиен отзвук и решението на БНТ да излъчи "Нощ на звездите" в празничната Великденска програма и не на последно място - благодарствените писма от номинираните и наградените деца.
 
От тази година церемонията по награждаването е под патронажа на кмета на столицата – г-жа Йорданка Фандъкова. Очакваме ви, за да споделим с вас чудесното преживяване и гордостта от постиженията на нашите деца, да се порадваме на новите светове в "Нощ на звездите“!
 
Повече подробности за звездите в спектакъла вижте на enchokeryazov.org.

Свързани новини

Наближава "Нощ на звездите" 2023

29.06.2023

Световни звезди в "Нощ на звездите" 2022

26.05.2022

"Нощ на звездите" в София на 21 март

21.02.2020

Цирков спектакъл в "Арена Армеец"

14.03.2018