DARA с пробив на италианския музикален пазар

DARA инвестира впечатляващата си музикална идентичност и артистизъм в нов проект, озаглавен "In My Head". 
 
"In My Head" e плод на успешното сътрудничество между "Вирджиния Рекърдс" и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. Благодарение на дългогодишната ѝ работа на италианския музикален пазар, Дариана организира студийни сесии на DARA с диджей/продуцентското трио Room9, което през последните две години създава впечатляваща колекция от 64 песни. Резултатът - динамично парче с електро-денс заряд и силно послание, по музика на Даниеле Адзена и Дариана Куманова, текст на Алма Даудал и музикални продуценти Room9.
 
 
Този проект e още едно доказателство за силата на международните колаборации и отразява стремежа на DARA за реализация на световната сцена. По промотирането на "In My Head" са обединили сили няколко интернационални екипа. По маркетинг кампанията на териториите на Чехия, Словакия, Унгария и Полша ще работи световният лейбъл Sony Music, а компанията Gamma Music се е заела с активностите в Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан. 
 
Някои от най-големите медийни групи в Италия вече са потвърдили подкрепата си и са отправили покана към DARA за участие в техни продукции и фестивали. Първата от тях е в деня на премиерата на "In My Head" на сцената на престижния италиански фестивал - "Al Via Il Tezenis Summer 2023", организиран от едно от най-слушаните и популярни техни радиа – "Radio 105". Следват изяви на бляскави сцени като "Battiti Live" в Пулия, Италия, и "Sunny Hill" в Тирана, Албания. 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023