Новото гадже на Ариана Гранде изостави жена и бебе заради нея

Певицата и актриса Ариана Гранде съвсем не си губи времето след раздялата със съпруга си Далтън Гомес и вече има нов мъж до себе си.
 
Новината за краха на брака ѝ все още се асимилираше от феновете, когато в медиите гръмна разкритието, че блондинката и колегата ѝ от филма "Wicked" Итън Слейтър имат връзка. И тя съвсем не е от вчера, пише life.dir.bg.
 
Шокиращото е, че именно заради Ариана, Итън е напуснал съпругата си Лили Джей, която преди по-малко от година го дари със син. Самата тя разказва, че се чувства предадена и изоставена както от мъжа, с когото започва връзка още в гимназията и прекарва с него цели десет години, четири от които като съпрузи, така и от Гранде, която често гостувала в дома им.
 
Лили била изключително наранена, че двамата са крили връзката си толкова дълго време, като Итън ѝ съобщил за всичко случващо се само няколко дни преди новината да обиколи всички световни медии. "Итън каза на Лили, че иска развод, буквално дни преди връзката му с Ариана да се появи в пресата. Лили изобщо не го очакваше", разказва приятелка на вече бившата съпруга на актьора.
 
Само два месеца преди раздялата им, през месец май, Слейтър поздрави съпругата си с мил пост по случай деня на майката. "Честит ден на майката на най-грижовната и невероятна майка/човек в света", написа тогава актьорът.
 
Лили била съкрушена най-вече от факта, че детето ѝ няма да расте в един дом с двамата си родители и най-вече че мъжът ѝ е обърнал гръб на семейството си, без да се замисли за последствията.
Междувременно, добре е самият Итън да не се отпуска и да се чувства много сигурен в нова си връзка с изпълнителката на "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored", защото в интернет изтече видео, документиращо дългогодишната история на певицата да не остава вярна на връзките си. 

Свързани новини

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024