Биби Рекса и Давид Гета с нов клубен поп химн - "One in a Million"

Биби Рекса и Давид Гета обединяват сили отново за извисяващия се клубен поп химн "One in a Million". Новият сингъл следва техния номиниран за награда "Грами" глобален лидер в класациите "I’m Good (Blue)."
 
"Ти си моят единствен, единствен, един на милион, все едно някой те е избрал от небето", пее Рекса на искрящо пиано и синтезатори на няколко нива. Скоро парчето се изгражда до експлозивно кресчендо, което се връща към хаус музиката в нейната най-чиста форма - вълнуващи бийтове, мощни вокали и жизнерадостни, преливащи мелодии.
 
 
"One in a Million" е първото ново издание на Рекса след излизането на аплодирания ѝ трети албум Bebe, който включва любимите на феновете колаборации "Satellite" с участието на Snoop Dogg и "Seasons" с участието на Доли Партън. Рекса наскоро завърши своето турне "Best F*n Night Of My Life" в Северна Америка и в момента има участия на поредица от събития в цяла Европа. На 22 септември тя ще излезе на сцената на фестивала "Life Is Beautiful" в Лас Вегас.
 
Тази пролет Гета пусна глобален хит "Baby Don’t Hurt Me" с Ан-Мари и Кой Лирей – преоткриване на хита на Haddaway от 1993 "What Is Love" – който в момента е топ 15 в Топ 40 Radio. Също така, скоро френският продуцент пусна пристрастяващия химн "Something To Hold On To" с MORTEN. С над 40 милиарда глобални стриймвания и отличията "Продуцент на годината" на наградите BRIT и NRJ, Гета се изстреля до четвъртия най-стриймван изпълнител в Spotify в световен мащаб.
 
Що се отнася до Рекса, тя създава собствени хитове, включително мултиплатинено сътрудничество с G-Eazy "Me, Myself & I" и продуцираната от Мартин Гарикс клубна сензация "In The Name Of Love". През 2017 тя постигна златно място в класациите с "Meant To Be", кънтри дует с Florida Georgia Line, който получи диамантен сертификат за продажба в 10 милиона копия. След като приключи турнето си в Северна Америка, в момента тя има участия на серия от концерти в цяла Европа.
 
С "One in a Million" Рекса и Гета го направиха отново - доставяйки блестящ летен хит със сладко послание с голямо сърце.

Свързани новини

Ново от Биби Рекса

16.07.2024

Ново денс парче от Кайли Миноуг

15.07.2024

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Запърви път го чухме на Coachella

21.05.2024

Задава се мощен нов сингъл

09.04.2024