Биби Рекса носи заразителна енергия с новия сингъл "Chase It (Mmm Da Da Da)"

Биби Рекса сподели новия си сингъл "Chase It (Mmm Da Da Da)" - енергичен поп денс химн, с впечатляващо видео.
 
Рекса за първи път представи песента миналия месец на Coachella, превземайки главната сцена с нейния слот в неделя вечер, като сп. "Rolling Stone" я нарече "сила, която не е за подценяване"
 
 
Los Angeles Times също похвали изпълнението на Рекса на Coachella, заявявайки: "Във вечната борба да бъдеш главното поп момиче днес имаме нов шампион в лицето на Рекса – автор на песни с дългогодишен стаж, който винаги е бил толкова близо до пробив като артист. След нейния завладяващ майсторски сет на главната сцена, може да се каже, че този ден дойде", а Billboard добави: "...вечерното ѝ шоу на главната сцена доказа, че тя заслужава да бъде там, колкото и всеки друг. Рекса звучеше и изглеждаше като голямата поп звезда на сцената."
 
 
"Chase It (Mmm Da Da Da)" идва след издаването на изключително успешния ѝ трети студиен албум – Bebe, който излезе миналата година. Албумът беше пълен с хитове, включително разбиващия "I'm Good (Blue)" с Давид Гета, който стана четвъртият хит на Биби, влязъл в топ 10 на Billboard, задържа се на първо място в денс радиостанциите в продължение на рекордните 53 седмици, спечели ѝ номинация за "Грами" и събра зашеметяващите 2 милиарда стриймвания в световен мащаб.
 
Рекса и Гета се обединиха отново за забележителния трак от миналото лято - "One In A Million", който им донесе номинация за "Грами" на тазгодишните награди в новата категория за Най-добър поп денс запис.
 
"Chase It (Mmm Da Da Da)" дава на феновете представа за това какво да очакват от Биби, докато тя поставя началото на нова ера, изпълнена с енергични, готови за дансинга хитове това лято.
 

Свързани новини

Биби Рекса и Давид Гета с нов дует

07.08.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023

Биби Рекса е добре след удар с телефон

20.06.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023

"I’m Good (Blue)" - акустично

09.01.2023