Михаела Маринова и Любо Киров с нов дует: "Вселена"

Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров "Мога". Днес "Мога", в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред суперхитовете на българската музика. 
 
Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните ѝ концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен "Вселена", не е изненада за никого. "Щеше да е много странно, ако "Мога" няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и r един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение.", споделя Михаела.
 
 
По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, "Вселена" е песен от втория студиен албум на изпълнителката - До безкрай. Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост. "Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него", казва Любо Киров. "Вселена" излиза и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов-Рик. 
 
За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. "Вселена" ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на 2024.
 
Всички дати от "Ново турне 2024" на Любо Киров
14 юни – гр. София
10 юли – гр. Плевен (разпродаден)
11 юли – гр. Плевен
13 юли  - гр. Варна
18 юли – гр. Стара загора
21 юли – гр. Бургас
07 август – гр. Пловдив
09 октомври  – гр. Велико търново
28 ноември – гр. София
 
Всички дати от "Турне 2024" на Михаела Маринова
26 септември – гр. Варна
27 септември – гр. Русе
28 септември – гр. Плевен
04 октомври – гр. Пловдив
05 октомври – гр. София

Свързани новини

Васил Найденов открива събитието

20.05.2024

Sofia Live Club празнува с концерт

10.05.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023