Бритни Спиърс в шок след молбата за развод: "Вече не мога да понасям болка"

Певицата Бритни Спиърс каза на феновете си, че "не може да понася повече болка", но ще остане силна пред трудностите, след като съпругът ѝ Сам Асгари подаде молба за развод.
 
От депозираните документи в съд в Лос Анджелис по-рано тази седмица става ясно, че двамата имат "непреодолими различия", както и че съпрузите са се разделили преди около три седмици, предаде БТА.
 
В събота поп звездата публично говори за разрива в семейството за първи път в дълга публикация в профила си в Инстаграм, прикачена към видео, в което тя танцува.
 
 
"Както всички знаят, вече не сме заедно... Шест години са много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана... Обаче не съм тук да обясня защо, защото не е ничия работа...", написа 41-годишната певица. "Но, честно казано, вече не можех да понасям болката... Получавам сякаш телепатично толкова много съобщения от приятели, които разтапят сърцето ми и благодаря. Иска ми се да плача и да покажа емоциите, които реално изпитвам, но по някаква причина винаги трябва да крия слабостта си. Когато не бях малкият войник на татко, ме пращаха някъде, където доктори да ме "поправят", а тогава именно имах нужда от семейството си най-много".
 
И добавя: "Предполага се, че следва да те обичат безусловно, а не под условия! Така че ще бъда силна и ще направя всичко най-добро, на което съм способна. И всъщност съм много добре!"
 
В документите за развод се посочва, че 29-годишният Асгари възнамерява да получи финансова подкрепа от Спиърс и тя да плати на неговите адвокати. Стойността на активите на певицата и на модела, както и на тези, които двамата притежават съвместно, все още не е определена.
 
Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното попечителството заради нестабилното ѝ психично състояние. То продължи повече от 13 години. 
 
Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари, модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента "Slumber Party" през 2016.
 
Сред причините, поради които Спиърс поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи.  Това е трети брак за изпълнителката, която е майка на две момчета, и първи за Асгари. 

Свързани новини

Бритни Спиърс загатна за нещо ново

06.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Бритни Спиърс не издава нов албум

05.01.2024

Бритни Спиърс на 42!

05.12.2023

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023