The Chemical Brothers ще разтърсят София

Грандиозното аудио-визуално шоу на наелектризиращото електронно дуо The Chemical Brothers ще разтърси зала Арена София.
 
Преди майсторите на електронната музика на сцената ще се качи най-успешният български диджей и продуцент KiNK, който ще подготви меломаните със специален лайв сет.
 
Ще се потопим и в музиката на James Holroyd, едно от ключовите имена от Острова, дългогодишен подгряващ изпълнител на емблематичните артисти, който ще нажежи атмосферата до краен предел преди същинското начало на впечатляващото пътешествие за всички сетива.
 
Дуото Smith & Lyall отговаря за визуалната част на шоуто, която, по традиция, доказала се в историята на The Chemical Brothers, се превръща в своеобразен "основен артист" в изявата им.
 
Огромна видеостена, обхващаща няколкостотин квадратни метра, и допълнителна решетка от хиляди светлини допринасят за ефектния краен резултат, превърнал се в запазена марка на дуото.
 
 
Благодарение на развитието на технологиите всяко следващо шоу не спира да изненадва с още по-изпипана концепция и реализация. 
 
Любима част от спектакъла са и гигантските роботи, които вече пристигнаха у нас с един от седемте камиона, пренасящи цялата необходима техника и пиротехника.
 
Малко след концерт на The Chemical Brothers у нас, на 8 септември, излиза и десетият студиен албум на групата. 
 
 

Свързани новини

Ново от The Chemical Brothers

25.07.2023

Чакаме дуета отново у нас

20.06.2023

Ново от The Chemical Brothers

24.04.2021

The Chemical Brothers празнуват юбилей

30.09.2019

"No Geography Tour" изуми света

17.09.2019