Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо се завърнаха с нещо интересно

През 2007 г. легендарното трио Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо пуснаха световния хит "Give It to Me", с който оставиха своята следа в музикалната индустрия.
 
Днес те се завръщат с новия съвместен сингъл "Keep Going Up!" - вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха.
 
"Keep Going Up" ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година. С характерната за Timbaland продукция и моментално разпознаваемите вокали на Фуртадо и Тимбърлейк, парчето ни връща назад във времето, като напомня именно на тяхното емблематично звучене от 2000-те години.
 
Искам да създам малък прозорец на носталгия за това поколение, за да разбере какво е величие,” казва Timbaland. 
 
Хитмейкърът има 4 награди "Грами" и рекордните 21 номинации. Той е допринесъл за успеха на редица изпълнители, включително Джей Зи, Лудакрис, Алая, Снуп Дог, Бьорк, Мадона, Миси Елиът и Риана и много други.
 
Предишните сътрудничества на Timbaland с Джъстин Тимбърлейк включват 5 студийни проекта, а за Фуртадо той продуцира най-успешния й албум "Loose", от който е разбиващият сингъл "Promiscuous“.  

Свързани новини

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Джъстин Тимбърлейк идва в Европа

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Тимбърлейк с подарък за феновете

07.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024