Джъстин Тимбърлейк се обърна към своите фенове по повод ареста си

Дни след ареста, Джъстин Тимбърлейк все пак коментира неприятната среща с органите на реда.

В петък, певецът излезе на сцената в Чикаго и в паузите между песните се обърна към публиката, като каза няколко думи по повод инцидента. "Заедно сме в добро и лошо. Беше тежка седмица, но вие сте тук и аз съм тук".

След тези думи Тимбърлейк беше завладян от емоции, защото публиката го аплодира бурно на крака, на което той отговори с няколко поклона. "Знам, че понякога съм труден за обичане, но вие продължавате да ме обичате", добави изпълнителят. 

Поп звездата беше арестуван в курортното градче Саг Харбър за шофиране в нетрезво състояние, след като не спрял на знак "Стоп" и излязъл от лентата си за движение. Той прекара нощта в ареста, на следващата сутрин се изправи пред съдия, а после беше освободен на своя отговорност.

Нова дата за явяване в съда е насрочена за 26 юли, когато Тимбърлейк има концерт в Полша. Оказа се обаче, че той може да се включи дистанционно в заседанието чрез видео връзка.  

Поп изпълнителят в момента пътува за световното си турне в Северна Америка в подкрепа на последния си албум Everything I Thought It Was, който за съжаление беше приет много вяло от музикалната индустрия и не успя да запише добри позиции в класациите. 

Свързани новини

Странно, но факт...

05.07.2024

Арест за Джъстин Тимбърлейк

19.06.2024

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Джъстин Тимбърлейк идва в Европа

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024