Хванаха Джъстин Тимбърлейк да шофира пиян

Джъстин Тимбърлейк е бил арестуван заради шофиране в нетрезво състояние. Това се е случило в понеделник вечерта в малкото туристическо градче Саг Харбър в Лонг Айлънд, щата Ню Йорк.

Оказва се, че изпълнителят е отказал тест с дрегер и след това е бил задържан. Източници са казали пред сайта Page Six, че певецът е бил в хотелски ресторант с приятели, а пред хотела е имало полицейски патрул. След като напуснал заведението и потеглил с автомобила си, полицаите го последвали и го спрели малко по-късно за нарушаване на правилата за движение. Според източниците на Page Six, полицаят, който спрял поп звездата, бил доста млад и дори не знаел кой стои пред него.

На 43-годишният певец са му били повдигнати обвинения за шофиране след употреба на алкохол, както и за това, че не е спрял на знак "Стоп" и за излизане от правилната лента за движение.

От изявление на полицейското управление става ясно, че полицейските служители "констатирали, че обвиняемият е управлявал превозното средство в нетрезво състояние, очите му изглеждали кръвясали и от дъха му се носела силна миризма на алкохол, не можел да се концентрира, речта му била забавена, стоял нестабилно изправен и се представил незадоволително на полевите проверки за трезвеност (като например да ходи в права линия - бел.ред)".

"Изпил съм едно мартини и последвах приятелите си към дома им", казал носителят на 10 награди "Грами" пред полицаите.

Тимбърлейк се е изправил пред съдия във вторник сутринта (американско време), като бил доведен за изслушването с белезници според сп. People. Отнето му е правото да шофира в щата Ню Йорк и е освободен на лична отговорност. Следващото изслушване пред съда за изпълнителят е насрочено за 26 юли, когато по график той трябва да има концерт в Полша, част от световното му турне "Forget Tomorrow". Сп. People съобщава, че съпругата на певеца, актрисата Джесика Бийл, не е била с него нито по време на ареста, нито в съда. Тя снима нов сериал в Ню Йорк.

Свързани новини

Джъстин Тимбърлейк пуска коледна песен

24.09.2024

Осъдиха Джъстин Тимбърлейк

16.09.2024

Странно, но факт...

05.07.2024

След ареста...

24.06.2024

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024