Приказката на Ариана Гранде свърши

Певицата Ариана Гранде е подала молба за развод с Далтън Гомес, съобщиха световните агенции. 
 
Според сайта TMZ който първо обяви за разрива в семейните отношения на двамата, певицата е подала молбата в съд на Лос Анджелис в понеделник, 18 септември, като се е позовала на „непреодолими разногласия“. Гомес е направил същото, като е посочил, че са разделени от 20 февруари 2023 г.
 
Още през юли тази година се разпространи новината, че Гранде и Гомес са сложили край на отношенията си, след като бяха женени в продължение на едва две години. Преди да се разделят, двамата са се опитали да оправят отношенията си, но безуспешно. Те са останали приятели, макар и разделени, и говорили редовно по телефона.
 
Двойката започна романтичната си връзка в началото на 2020 г. Гранде обяви, че е сгодена за Гомес на 20 декември с поредица от снимки в социалните мрежи, включително кадър на пръстена й. Двамата се ожениха пет месеца по-късно – през май 2021 г.
 
Новото гадже на Ариана Гранде изостави жена и бебе заради нея
 
След раздялата им се разпространи слуха, че Ариана е започнала връзка с колегата си от филма "Wicked" Итън Слейтър. Преди това той беше женен за певицата Лили Джей и отпразнуваха четиригодишнината от сватбата си през ноември 2022 г. Двамата имат едногодишен син. 

Свързани новини

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024

Ариана Гранде вдъхновена от Мадона

12.01.2024

Новини от Ариана Гранде!

03.01.2024