Новата песен "Облак" е сбъдната мечта за Елия Тодорова

"Дълго търсих правилната песен, която да даде начало на самостоятелната ми кариера, а това може би беше грешка... Защото когато правиш изкуство не трябва да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш." 
 
Това споделя очарователната Елия Тодорова, която феновете на хитовата поп музика познават като Елия от 4 Magic. Сега изящната Елия прави стъпка напред и е готова с първи авторски проект, създаден в партньорство с друга голяма музикална звезда - Павел Николов (Pavell & Venci Venc). 
 
Новата песен на Елия Тодорова се казва "Облак", а самата изпълнителка влага емоционален заряд в текста и заглавието. Облакът символизира човешките емоции - понякога буреносни, понякога мрачни и без слънце, а понякога бели и добри. 
 
 
С миксът между поп музика и джаз (в записа саксофонът е изпълнен на живо от Гален Николов) "Облак" е с доста по-различно звучене от това, което почитателите на 4 Magic са свикнали да слушат. Елия Тодорова е готова да поеме този риск и признава, че не случайно "Облак" е изборът ѝ за старт на соло кариерата. Новата песен я описва перфектно в човешки план и разгръща в много по-голяма степен творческия ѝ потенциал. 
 
"Толкова много се оприличавам на тази песен, че я усещам като част от мен. Все едно ме е чакала, за да дойде в точния момент. Искам след като чуят "Облак", хората да погледнат към небето да се замислят за своите емоции, за това, което изпитват и което споделят с околните в ежедневието. Нека да се замислим дали не "скриваме слънцето" точно на любимите си хора, или напротив - даваме им свободата да летят."  
 
С "Облак" Елия Тодорова не само стартира самостоятелна кариера, но и дава заявка за мини-албум с авторски песни. Талантливата изпълнителка не крие, че повечето от тях са създадени по нейни текстове, споделяйки другата ѝ голяма страст - писането. "Много съм емоционална и винаги нося тетрадка в себе си.", издава любимката на близо 60 хил последователи в Instagram"Една от творческите ми мечти е да издам стиховете си в книжка. Може би и това ще се случи, но първо ще очаквам с нетърпение реакцията към музиката и текста на "Облак"."

Свързани новини

Певицата черпи с "Малини"

08.12.2023

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Ladies Of Jazz ще гостуват в Пловдив

22.08.2018