Михаела Филева представя нов албум с концерт в столицата

На 20 октомври Михаела Филева ще изнесе концерт в столичния “Pirotska 5 Event Center”. Това ще е премиерата на новия албум на певицата 96, създаден в колаборация с международен авторски екип през пролетта на тази година.
 
Талантлива певица и автор, Михаела има зад гърба си 4 албума – три студийни и един лайф албум от големия ѝ концерт в зала 1 на НДК през 2019. Най-новата ѝ продукция е сбъдната мечта за Михаела Филева и екипа ѝ от Монте Мюзик. Реализира се благодарение на партньорството на лейбъла с музикалния мениджър Боян Бояджиев (SPIKE Bulgarian Music Showcase) и шведския продуцент и издател Питър Остед. 
 
В края на април тази година, в китното софийско селце Пролеша, се събират блестящи автори от България и Европа - Веселин Ценов, Искрин Тончев-Искрата, Константин Ангелов, Иво Димитров, Litens, Marta Grigale, Michaela Stridbeck, Gusten Dahlqvis, Rebecka Digervall и Radu Parvulescu. Певиците Мария Илиева и Дара Екимова също се присъединяват за по ден към останалите творци, а песните, които създават заедно са включени в албума 96. В него има още два дуета – с Искрен Тончев-Искрата и VenZy.
 
В свои публични изяви Михаела с вълнение споделя, че името 96 е отговорът на въпроса за колко време са създадени песните в албума. Точно четири дни младите и талантливи автори работят за първия албум на български изпълнител, създаден на творчески лагер за писане на музика.
 
На 20 октомври Михаела лично ще разкаже за създаването му и ще представи песните от него в комбинация с най-големите си хитове. На сцената на “Pirotska 5 Event Center” ще излязат музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев и разбира се гост-изпълнителите в аблума – Мария Илиева, Дара Екимова, Искрата и VenZy.
 
Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim
 

Свързани новини

Ново от Михаела Филева

10.06.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023