Нова звездна двойкана хоризонта - Брадли Купър и Джиджи Хадид?

Въпреки че в началото на лятото името на модела Джиджи Хадид беше свързвано с носителя на Оскар Леонардо Ди Каприо, двамата нито потвърдиха, нито отрекоха слуховете за романтика между тях.
 
Е, както знаем, Лео не си губи времето и каквито и да са били резултатите от срещите между двамата, холивудският актьор се насочи към следващия модел - италианката Витория Черети. 
 
Джиджи Хадид също беше забелязана в нова компания и то не на кого да е, а на красивия актьор и бивш на Ирина Шейк – Брадли Купър. 28-годишната блондинка е първата жена, с която Брадли публично се появява след раздялата с руската манекенка, от която има дъщеря. Хадид и Купър вече неведнъж са хващани от папараците заедно. 
 
Първо – в началото на месеца те са били забелязани да се качват заедно в един автомобил след вечеря в известен ресторант в Ню Йорк. Тогава все  още не беше ясно дали двамата просто са вечеряли като приятели или между тях се случва нещо повече. Съмненията за връзка между тях, обаче, се задълбочават, след като преди дни двамата бяха хванати по време на небрежна сутрешна разходка под дъжда в Ню Йорк. 
 
Приятели на най-новата звездна двойка дори разкриха, че манекенката и актьорът се срещнали благодарение на бившата му половинка Ирина Шейк, която лично ги запознала. "Джиджи беше представена на Брадли от Ирина и други техни общи приятели в индустрията. Двете са близки от години, тъй като често работят заедно. Джиджи и Брадли и преди са излизали заедно, но винаги е било в компанията на други хора. Наскоро двамата отново се видяха и покрай дъщерите си се сближиха. Така че в крайна сметка Брадли реши да я покани на среща", разказва приятел до манекенката. Освен това източници твърдят, че Джиджи има интерес към актьорската кариера, а това също може да задълбочи нещата между тях.
 
28-годишната моделка и 48-годишният актьор все още не са коментирали слуховете за романса между тях, но е въпрос на време да стане ясно дали вече са готови за сериозно обвързване.
 
За Брадли до последно се носеха слухове, че може би ще възобнови връзката си с руския модел Ирина Шейк. Оказа се, обаче, че двамата просто са останали чудесни приятели и си помагат в отглеждането на дъщеря им Леа. Шейк пък беше забелязана в компанията на бившия играч по американски футбол Том Брейди. Оказа се, обаче, че между двамата всичко е било просто един краткотраен летен романс, който вече е приключил.
 
Припомняме, че Джиджи Хадид имаше 6-годишна връзка с певеца Зейн Малик, който е и баща на дъщеря ѝ Кай. Двамата обаче се разделиха през 2021, след като стана ясно, че британецът е имал физическа саморазправа с майката на манекенката Йоланда.

Свързани новини

Брадли Купър е неузнаваем в "Маестро"

07.09.2023

Спилбърг прави продължение на "Bullitt"

18.11.2022

Брадли Купър неузнаваем в нова роля

31.05.2022

Джиджи и Зейн заедно на новата година

31.12.2019