Вижте как Дженифър Лопес се забавлява в Лас Вегас на концертите на Ъшър и Адел

Дженифър Лопес за пореден път доказа, че умее да се забавлява - разбира се, с много музика, танци и пеене. Латинодивата явно се оказа голям фен на Ъшър и Адел, а известността ѝ изобщо не ѝ попречи да посети техните концерти и искрено да се забавлява.
 
Изпълнителката на "On the Floor" прекара няколко дни в Лас Вегас. В понеделник 54-годишната певица сподели в Instagram как прекарва своите петъчни и съботни вечери. Първо, посети концерт на Ъшър. Лопес пееше и танцуваше заедно с тълпата на хита на Ъшър "Burn", докато държеше телефона си с включено фенерче, облечена спортно-елегантно в широк черен панталон и късо бяло бюстие, а косата прибрана на нисък кок с два пуснати кичура. 
 
 
Събота вечер също не е време за почивка, когато си в Лас Вегас и Джей Ло знае това. А какво по-хубаво от това да посети шоу и на друг любим изпълнител. Като истински фен тя пя с цяло гърло заедно с Адел на "Someone Like You" на един от поредицата ѝ от концерти "Weekends with Adele". Този път Лопес беше облечена в елегантна дълга рокля и беше сложила златни бижута. Тя не изневери на стила си и отново беше оставила два кичура пуснати, докато останалата част от косата беше прибрана на кок. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
На видеото в Instagram, което певицата е качила, е заснета част, в която Адел първо обикаля сред публиката, а след това се връща на сцената и поздравява своята колежка: "Обичам те, Джей Ло", на което Лопес отговоря, като написа към клипа: "И аз те обичам, Адел!"
 
"До следващия път, Вегас…" озаглави Лопес публикацията си и определи преживяванията си в Града на греха като "Epic Weekend"!

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024