Новото парче на Лени Кравиц и Пеги Гу - полъх от звученето на 90-те

След като ни поднесе провокативния сингъл "TK421", Лени Кравиц продължава смело с експериментите.
 
Сега южнокорейската продуцентка Пеги Гу и рок иконата Лени Кравиц искат да върнат любовта в живота ви с новия сингъл "I Believe in Love Again". 
 
Песента е изградена от енергия и надхвърля категоричността на музиката като се вписва в свой собствен жанр, между R&B и хаус. Гу е истински виртуоз на рейв сцената, но това сътрудничество се осъществява благодарение на признателността ѝ към R&B жанра и по-конкретно на любовта ѝ към работата на Кравиц от 90-те години. 
 
 
"90-те години оказаха огромно влияние върху моята музика", казва Гу в изявление. "Хората знаят за любовта ми към денс/хаус/рейв сцената от това време, но винаги съм била голям фен на R&B, а също и огромен фен на Лени. Слушах непрекъснато албума му от 1998, 5 - моят личен фаворит, но цялата му дискография е страхотна, напълно неподвластна на времето. Той дойде в студиото и превърна водещия вокал в магия, написа нов текст и създаде онзи невероятен китарен риф. "I Believe In Love Again" е силно послание за позитивизъм и надежда, и се надяваме всеки да усети това, когато чуе песента."

Свързани новини

Билетите влизат в продажба на 25 март

22.03.2024

Лени Кравиц беше награден

14.03.2024

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

Звездата е в страхотна форма

19.10.2023

Лени Кравиц и тайната на плочките му

17.08.2023