Лени Кравиц вече има звезда на Алеята на славата в Холивуд

Във вторник музикантът Лени Кравиц беше почетен с 2774-ата звезда на Алеята на славата в Холивуд.
 
Дъщеря му Зоуи Кравиц държа реч за своя известен баща пред събралото се множество на церемонията. Тя не пропусна възможността да се пошегува с неговите прозрачни ризи.
 
"Минали сме през много неща. Видели сме много. Аз съм видяла много. Станах свидетелка на това как се променяш по прекрасни начини. Видях и как остана същият, когато става дума за най-важните неща. Видях как се грижиш за хората, които обичаш. Видях колко невероятно отдаден си на своето изкуство... Но най-вече виждах през твоите ризи", пошегува се тя. "Според моя татко, ако зърната ти не се виждат, значи това не е риза. И разбира се, малко ме беше срам, когато идваше да ме прибереш от училище като бях дете, но трябва да кажа, че към днешна дата вече те уважавам за това", продължи Зоуи. "Наистина ти стои добре. Твоята връзка с тези ризи вероятно е най-дългата в живота ти и работи".
 
 
Извън шегата Зоуи подчерта, че страхотното излъчване на Лени не идва от слънчевите му очила, нито от кожените дрехи и прозрачните ризи, а се дължи на това, че той наистина обича живота и всичко, което е прави, е израз на тази любов. Накрая двамата се прегърнаха и той ѝ прошепна "Това беше красиво". Самият музикант също каза няколко думи преди края на церемонията. 
 
"Преместих се от Ню Йорк в Лос Анджелис, когато бях на 11 години, и ако Норман Лиар не беше завел майка ми да участва в поредицата "Семейство Джеферсън", сега вероятно нямаше да съм тук. Но Лос Анджелис беше мястото, където като наивен тийнейджър на 15 години реших да напусна дома си и да науча чрез решителността и добрината на непознати, че улиците и хората в Ел Ей ще бъдат моето музикално, творческо и житейско образование. Винаги ще съм благодарен на този град за това".
 
След като благодари на екипа и на близките си хора, Лени завърши речта си с думите:
 
"Благодаря ви за това и нека любовта да владее света".
 
 
На церемонията по откриване на звездата на 59-годишният музикант присъства и кино звездата Дензъл Уошингтън, както и годеникът на Зоуи - актьорът Чанинг Тейтъм.

Свързани новини

Билетите влизат в продажба на 25 март

22.03.2024

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

So 90s

10.11.2023

Звездата е в страхотна форма

19.10.2023

Лени Кравиц и тайната на плочките му

17.08.2023