Фенове са шокирани от вида на модела Адриана Лима

Обикновено появата на супермодел на червения килим буди възхищение и въздишки, но случаят не бе точно такъв с Адриана Лима.

Бившият ангел на Victoria's Secret остави феновете шокирани от новата си визия, след като се появи на премиерата на предисторията на филма "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" с партньора си Андре Лемерс и децата им в Лос Анджелис във вторник. Според феновете, някогашният секссимвол, вместо да подсили ''лисичия поглед'', само си е навредила и не прилича на себе си.

''Нямах представа, че това е същият човек'', написа потребител в социалната мрежа X, докато други спекулираха, че може да е ''все още подута'' от козметична процедура, като ''лифтинг на лицето'' или ''филъри''.

Адриана Лима обаче отговори на критиките като публикува снимка без грим в Instagram и написа: ''Ето как изглежда лицето на уморена майка на трима тийнейджъри, едногодишно активно момче, което се учи да ходи, и три кучета... Благодаря ви за загрижеността'', написа Адриана към снимката.

Много фенове застанаха зад 42-годишният модел, като нарекоха нейния отговор на критиките като ''реалността в живота на една майка, жонглирайки с отговорностите за отглеждане на деца и управление на домакинство'' .

Супермоделът призна, че е напълняла по време на бремеността със сина си и не се стреми да се върне към параметрите на моделството. Въпреки това тя продължи да участва в рекламни кампании и шоута на Victoria's Secret: миналата година Адриана, докато беше бременна, се появи на модния подиум заедно с колегите си Алесандра Амброзио и Кандис Суанепол.

Съвсем наскоро красавицата обясни, че майчинството е променило ''всичко'' в живота ѝ, тъй като режимите ѝ за красота и грижа за себе си са излизали ''през прозореца'' на моменти, за да се съсредоточат върху децата си. Все пак тя каза: ''Но тъй като двете ми дъщери пораснаха, осъзнах, че те копират много от това, което правя и моите навици, и за мен е важно да се уверя, че копират добрите.''  Освен това, Лима коментира пред Vogue India през 2020 г., че им позволява да ''експериментират с моя грим, маски и кремове''. 

През годините на кариерата си тя се превърна в секссимвол и стана най-скъпия топмодел, като дори изпревари най-близката си конкурентка Жизел Бюндхен в класацията. А прощалната ѝ поява на модния подиум за Victoria's Secret се превърна в най-трогателния момент от представянето на 2018 г., осигурявайки на Адриана Лима статута на най-верния и предан ангел. Заедно с нея, цяла ера топмодели от 2000-те години напусна марката, оставяйки след себе си носталгична следа от спомени.

Свързани новини