Адел призна, че е сключила брак с Рич Пол

Досега се предполагаше, че Адел и Рич Пол са сключили брак миналата година, а през септември 35-годишната певица нарече 41-годишния спортен агент свой ''съпруг'' по време на своето шоу в Лас Вегас. След месеци на спекулации Адел най-сетне неочаквано потвърди, че се е омъжила за Рич Пол.

Това се е случило по време на комедийното шоу на близкия си приятел Алън Кар. Двама души от присъстващите в публиката вече потвърдиха новината.

"Тази вечер присъствах на комедийното шоу на Алан Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката. Алан попита дали някой от присъстващите наскоро е сключил брак и Адел извика: "Аз", споделя един от гостите на събитието. Думите му се потвърждават и от друг присъстващ. "Когато той попита дали някой се е омъжил наскоро, тя извика: "Аз". Беше толкова сладко и мило, но се случи буквално на самия край на шоуто", разказва друг очевидец.

По думите им Адел е била в компанията на своя приятелка и много се е забавлявала. "На нея не й пукаше дали някой я разпознава, защото беше дошла да се забавлява на хумора на най-добрия си приятел".

Засега официално потвърждение от екипа на певицата няма.

Наскоро 41-годишният Рич, който е спортен агент, разказа, че с Адел много са си помагали и са се подкрепяли по време на двугодишната си връзка. Въпреки това той предпочете да не дава яснота дали двамата са сключили брак. Рич беше попитан от водещата на CBS Гейл Кинг относно слуховете, че с Адел са се оженили.

"Трябва ли да нарека Адел г-жа Пол следващия път, когато говоря с нея?", попита журналистката, а Рич просто отвърна: ''Можете да я наричате както искате'', преди да добави, че не е човек, който иска да излага своя личен живот пред медиите.

35-годишната носителка на ''Грами'' и спортният агент, на 41 години, са заедно от 2021 г. и наскоро си купиха дом заедно. Носителката на куп музикални награди има 10-годишен син Анджело, който е плод на любовта й със Саймън Конеки, за когото британката беше омъжена в продължение на три години. Преди време тя обяви, че е готова за още едно дете и нищо чудно, след новината за сватбата да чуем и такава за нейната бременност. 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Защо замерват артистите на сцената?

11.07.2023