Доминик Милър се завръща на клубната сцена у нас напролет

Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг, Доминик Милър се завръща отново на сцената на SOFIA LIVE CLUB, на 15-ти април 2024, където ще представи последния си албум Vagabond
 
С него той добавя още едно вълнуващо преживяване към своята солова дискография. Vagabond е записан в студио "La Buissonne" в Южна Франция, заедно със световноизвестните музиканти Зив Равиц на барабаните, Николас Фисман на баса и пианиста Якоб Карлзон, с които ще имаме удоволствието да го чуем и на живо през пролетта.
 
В новия си албум, Доминик Милър създава очарователна симбиоза от джаз, поп, акустичен фолк, съвременна класика и латински елементи. Vagabond комбинира всички тези стилове, създавайки нещо напълно ново. През годините, виртуозът на китарата доказа, че освен музикант в групата на Стинг, той е и изключително успешен солов артист с издадени 12 студийни албума. Днес той се радва на завидна репутация, както в професионалния свят на музиката, така и сред меломаните по цял свят.
 
Доминик Милър е участвал във всеки албум на Стинг след The Soul Cages (1991) и е изпълнил над хиляда концерта с бившия певец на Police. Също така е съавтор на хитовите песни като "Shape Of My Heart" и "La Belle Dame sans regrets".
 
Билети за събитието, могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена от 50 лева. В деня на концерта и на място цената ще е 60 лева.

Свързани новини