Енрике Иглесиас възнамерява да се пенсионира

Любимецът на милиони жени Енрике Иглесиас се подготвя да пусне последния си проект и с него да сложи край на това да издава повече албуми за своите фенове.

Пред "Today" той разкри, че окончателно няма да записва повече нови албуми. Авторът на хитовете "Hero" и "Bailamos" от две години работи върху най-новия си албум "Final (Vol 2)", който се очаква да излезе през февруари догодина.

"Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втората част на турнето ми с Рики Мартин и Питбул и да го пусна на пазара. Работя по този албум от години. И за мен това е, както вече казах, последният. Това е. Не мисля, че... не, знам, че няма да записвам повече албуми.''

Още през 2021 г. Иглесиас заяви, че това може би ще е последният му албум, но това не означава, че слага край на музикалната си кариера. "Никога няма да спра да пиша песни, защото обичам да го правя, но ще го правя по различен начин. Не е задължително да излизат в албуми.", успокои феновете си той. 

В момента 48-годишният изпълнител продължава турнето си Trilogy Tour. От средата на октомври Иглесиас е на път заедно с колегите си Рики Мартин и Питбул. Въпросното турне беше удължено с 18 нови концерта през 2024 г. заради големия интерес.

Свързани новини

Албумът e вече на пазара

01.04.2024

Енрике Иглесиас се завръща

05.02.2024

Ново от латинозвездата

02.10.2023

25 години по-късно - тайна сватба

10.07.2023

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022