Бачата дует от Енрике Иглесиас и Мария Бечера

Музикалната икона Енрике Иглесиас си сътрудничи за първи път с аржентинската суперзвезда Мария Бечера за новия сингъл "Así Es La Vida". 
 
Песента е първият сингъл от дългоочаквания албум на Енрике FINAL VOL. 2. – продължението на проекта му от 2021, Final Vol. 1, който се радваше на заслужен успех и изключително положителен отзвук от феновете по целия свят.  Способността на Енрике да се свързва с публиката си чрез музиката кара феновете да броят дните до днешната премиера. С таланта на Мария Бечера, Енрике преоткрива бачатата, възхвалява нейната същност и я съчетава със съвременната музика.
 
 
"Бачатата е ритъм, който завладя сърцето ми от момента, в който го чух", казва певецът. "Щастлив съм да се завърна към този силен жанр, придружен от Мария, която е единствена по рода си."
 
Енрике Иглесиас е постигнал забележителния рекорд - 154 песни достигнали до номер 1 в класациите на Billboard. Той е и изпълнителят с най-много #1 сингли и в класацията Hot Latin Songs на Billboard, поради което списанието го обявява за най-великия латиноамерикански изпълнител в историята.
 
Тази есен Енрике ще стартира The Trilogy Tour - вълнуващо турне от 25 дати в Съединените щати и Канада в компанията на Рики Мартин и Pitbull, които обещават да пренесат латино музиката в Северна Америка. Това обединение на трима титани в индустрията несъмнено е едно от най-очакваните събития през 2023.

Свързани новини

Албумът e вече на пазара

01.04.2024

Енрике Иглесиас се завръща

05.02.2024

Това ли е краят?

30.11.2023

25 години по-късно - тайна сватба

10.07.2023

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022