Ариана Гранде ще зарадва феновете със седми студиен албум през 2024

Ариана Гранде обяви, че ще издаде нов албум през 2024 г. Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след Positions, който се появи на пазара през 2020 г. 

Двукратната носителка на "Грами" съобщи новината в профила си в Инстаграм. "Ще се видим следващата година", написа Ариана в публикацията си, която включва снимки в студио, както и видео, в което някой казва, че е "почти последният ден на този албум". А изпълнителката отговаря: "Толкова съм уморена" и се смее. "Но съм толкова щастлива и благодарна. Също така се чувствам, сякаш тежа 3000 тона".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

В публикацията си Гранде сподели и скрийншот с текст: "Двете настроения на албума". Тя също качи и постове от фенове, които са получили по пощата пакети от нея, съдържащи червено червило от линията й R.E.M. Beauty и бележка: "Ще се видим догодина".

Наскоро стана ясно, че Ариана е подписала договор с компанията Good World Management, след като се раздели с дългогодишния си мениджър Скутър Браун.

А що се отнася до новият ѝ албум - ще бъде първият след брака и последвалия развод с агента на недвижими имоти Далтън Гомес.

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024