Наградите ''Златен глобус'' вече си имат водещ

Въпреки, че редица звезди, в това число и Крис Рок, отказаха да бъдат водещи на наградите "Златен глобус", все пак организаторите са открили подходящ човек за позицията. Възобновените награди се завръщат за церемонията си през 2024 г. с комика Джо Кой.

Въпреки че 52-годишният Кой, чието истинско име е Джоузеф Глен Хърбърт-старши, се присъедини към редиците на най-добрите комедианти в света през последните години, съобщението, че ще води престижните награди, бележи първата му работа като домакин на подобна церемония. "Качвал съм се на много сцени по света, но точно тази е особено специална. Много се вълнувам, че ще водя наградите "Златен глобус", каза в специално изявление Джо Кой. "Това е моментът, в който филипинското ми семейство ще се гордее с мен!", завършва той.

 

 


"Много сме развълнувани, че Джо ще е водещ на церемонията на 81-ите награди "Златен глобус" и ще донесе заразителната си енергия и страхотен хумор, за да даде старт на сезона на наградите в Холивуд. Нямаме търпение да видим какво е приготвил на звездите и на световната публика.", казаха организатирите.

Джо Кой от много години е едно от най-активните лица на американската стенд-ъп комеди сцена, но сякаш Холивуд не го забелязваше. Самият той в интервю споделя: "Чудех се какво не им стига, че не ме забелязват. "Какво не виждате? Цифрите са достатъчно ясни - пълня залите, точно както го правят Елтън Джон, Coldplay, Били Джоел... Защо не ме виждате, хора?" И болеше. Много ме болеше. И да, беше ми обидно, че все още трябваше да убеждавам много хора, че това, което казвам, е адекватно и забавно."

Наградите "Златен глобус" ще се връчват на 7 януари, а Кой ще се изправи пред една от най-големите телевизионни аудитории в световен мащаб.

 

Свързани новини

Раздадоха наградите "Златен глобус"

08.01.2024

Кой ще води наградите ''Златен глобус''?

13.12.2023

В битка за престижните филмови награди

12.12.2023

Кой спечели Златните глобуси

10.01.2022

Номинации за Златен глобус 2022

14.12.2021