И в Белия дом са фенове на Марая Кери

Всяка година около Коледните празници, хитът на Марая Кери "All I Want for Christmas Is You" завладява целия свят… в това число и Белия дом.

На видео, което беше публикувано наскоро в социалната мрежа Х, президентът на САЩ Джо Байдън посреща легендарната певица в Белия дом и ѝ казва, че ѝ е фен, а след това пуска от телефона си култовата ѝ песен "All I Want for Christmas Is You". Двамата с Марая тръгват на разходка из сградата, а тя дори дооправя огромната елха. ''Сега е перфектна'', казва поп изпълнителката. Компания им правят и двете деца на Кери - 12-годишни близнаци Марокан и Монро. Тримата не пропускат и да си направят няколко снимки с Байдън.

 

 

Реакциите към клипа са смесени, като някои от коментиращите пожелават светли празници и мир на земята, но други са гневни заради демонстриране на богатство и щастие, докато много хора в САЩ едва оцеляват и живеят на улицата.

Кери изнесе концерт в близкия град Балтимор на 15 декември, а след това се е случило и посещението й в Белия дом, споделя самата тя. Певицата отбеляза момента със снимки в Instagram, като написа: "Имах удоволствието да се срещна с президента Байдън и вицепрезидента Харис в Белия дом, за да посрещнем празничния сезон! Докато бяхме там, успяхме да разгледаме целия празничен декор и да разпръснем малко настроение!“

Свързани новини

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

Вечният коледен хит отново на върха

21.12.2023

Сама на Коледа

20.12.2023

Звездата обновява, което може

11.12.2023