Селена Гомес приключва с музиката: "Уморена съм"

Селена Гомес разкри подробности за кариерата и целите си в ново интервю. Тя намекна, че може да сложи край на музикалната си кариера, като не изключва възможността следващият албум да бъде последният ѝ.

В последния епизод на подкаста SmartLess, където Гомес гостува, поп звездата споделя, че възнамерява да се съсредоточи върху актьорската си кариера. "Започнах да се забавлявам много с музиката и след това видях, че и турнетата са готини. Но по същото време играех и в сериала Wizardz of Waverly Place и това също ми беше много забавно, затова продължих да се изявявам пред камера. Но с напредването на годините разбрах, че трябва да избера едно от двете и да се установя там", казва Гомес в подкаста.

Гомес споделя, че вече е изморена. От думите й става ясно, че 31-годишната звезда винаги е предпочитала киното пред музиката, затова ще избере именно него.

"Мисля, че имам сили за още един албум, но най-вероятно ще избера актьорството. Ще го давам по-полека, защото съм много изморена. Исках да бъда актриса, никога не съм имала намерение да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се е превърнало в нещо друго.", допълва тя. ''Не мисля, че съм най-добрата певица, но знам как да разказвам истории и обичам да правя песни'', споделя още Гомес.

Тя също така разказа за проблемите с психичното си здраве, които е имала след претоварване. ''Отидох в психиатричен институт и отмених едно от турнетата си''.

Последният албум на Селена бе пуснат през 2021 година и носи името Revelacion. Той бе първият й с изцяло испански песни и й донесе множество положителни коментари от критици и фенове. Благодарение на него Селена се сдоби и с първата си номинация за "Грами", попадайки в категорията за най-добър латино поп албум на годината. 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес

29.03.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Селена Гомес се връща към киното

15.01.2024

Какво си шушукаха Гомес и Суифт?

11.01.2024

Заето ли е вече сърцето на Селена Гомес?

11.12.2023